Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Podstawy zarządzania nowoczesną organizacją : ekonomia, kultura, bezpieczeństwo, etyka

Full title:
Podstawy zarządzania nowoczesną organizacją : ekonomia, kultura, bezpieczeństwo, etyka / Stanisław Galata
Authors:
Galata, Stanisław (1945-2012)
Publisher:
Warszawa : Centrum Doradztwa i Informacji Difin
Publication Year:
2007
Physical description:
302 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm
ISBN:
9788372517869
Notes:
Bibliogr. s. 299-302
Subject:
Zarządzanie
Organizacja
Przedsiębiorstwo
Genere / Form:
Książki
Internal classification:
Cz XXXVId
Books
library suggestion
LDR 01101nam|a2200289|i|4500
001 0271800337978
003 SIEDL 001
005 20240708124529.6
008 071216s2007#######|||||r|||||000#||####c
020 %a 9788372517869
035 %a IDWydania118336
040 %a SIEDL 001 %c SIEDL 001 %e PNN
090 %2 apsie %a Cz XXXVId
091 %b Książka
100 1 %a Galata, Stanisław %d (1945-2012).
245 1 0 %a Podstawy zarządzania nowoczesną organizacją : %b ekonomia, kultura, bezpieczeństwo, etyka / %c Stanisław Galata.
260 %a Warszawa : %b Centrum Doradztwa i Informacji Difin, %c 2007.
300 %a 302 s. : %b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr. s. 299-302.
650 9 %a Zarządzanie
650 9 %a Organizacja
650 9 %a Przedsiębiorstwo
658 %a Zarządzanie i marketing
856 4 0 %u https://integro.uws.edu.pl/site/recorddetail/0271800337978 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7251-786-9

Shelving location:

Location:

Lending department:

Loanable items

Location:
Biblioteka Główna
Shelving location:
Magazyn
Call number:
BG 362439
List of possible branches and departments:
Show list
Available

Items available on-site only

Location:
Biblioteka Główna
Shelving location:
Czytelnia Ogólna
Call number:
BG 362438
List of possible branches and departments:
Show list
Accessed only on-site

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process