Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3

Tytuł pełny:
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych]
Autorzy:
Bajerska-Jarzębowska, Joanna
Współtwórcy:
Gawęcki, Jan (1944- ). Redakcja
Roszkowski, Wojciech. Redakcja
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca, nakładca (publisher)
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA
Wydanie:
Wydanie II - dodruk 3
Rok wydania:
2024
Opis fizyczny:
XV, [1], 553 strony : ilustracje ; 24 cm
ISBN:
9788301228637
9788301221171
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks
Dla studentów uczelni medycznych, przyrodniczych, rolniczych, a także dla żywieniowców, dietetyków i lekarzy
Temat:
Bezpieczeństwo żywności
Odżywianie
Zdrowie publiczne
Żywienie chorych
Żywność
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje naukowe
Podręcznik
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02107cam#a2200493#ic4500
001 0273503395640
003 SIEDL 001
005 20241007053429.1
008 240723s2024####pl#a###f#f###|001#0#pol#c
020 %a 9788301228637 %q oprawa miękka ; %q Tom 3
020 %a 9788301221171 %q oprawa miękka ; %q Tom 1-3
035 %a xx005770257
035 %a (NUKAT)vtls005770257
040 %a BYDG 22/AJ %b pol %e rda %c BYDG 22/AJ %d BYDG 22/AJ
245 0 0 %a Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. %n 3 / %c redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych].
250 %a Wydanie II - dodruk 3.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN SA, %c 2024.
300 %a XV, [1], 553 strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje naukowe
385 %a Lekarze
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 %a Dla studentów uczelni medycznych, przyrodniczych, rolniczych, a także dla żywieniowców, dietetyków i lekarzy.
650 9 %a Bezpieczeństwo żywności
650 9 %a Odżywianie
650 9 %a Zdrowie publiczne
650 9 %a Żywienie chorych
650 9 %a Żywność
655 9 %a Podręcznik
658 %a Medycyna i zdrowie
700 1 # %a Gawęcki, Jan %d (1944- ). %e Redakcja
700 1 # %a Roszkowski, Wojciech. %e Redakcja
700 1 # %a Bajerska-Jarzębowska, Joanna. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.uws.edu.pl/site/recorddetail/0273503395640 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-22863-7 %q oprawa miękka ; %q Tom 3
920 %a 978-83-01-22117-1 %q oprawa miękka ; %q Tom 1-3

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Położenie:
Biblioteka Główna
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
BG 490711
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Położenie:
Biblioteka Główna
Lokalizacja:
Magazyn
Sygnatura:
BG 490712
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies